Kategoriler
Makaleler

OzoxLive Nedir

Doğada gaz halinde bulunan oksijen, sıvılaştırılmış havanın ayrımsal damıtılması sonucunda havadan ayrılarak bitki özleriyle yoğunlaştırılarak endüstriyel olarak üretilir. Oksijenin kullanım alanları arasında son zamanlarda yoğun olarak cilt bakım alanı yer almaktadır.OZOXLİVE cilde uygulanma aşamasında cilt altına oksijen taşıyarak cildin onarım sürecini tamamlayarak, devamında cildin parlaklığını ve pürüzsüz görüntüyü korumasına yardımcı olur.

Sanayi, teknolojik aletler, hava kirliliği, su ve beslenme şeklimize bağlı olarak hücreyi yıpratan zararlı toksinler birikmektedir. OZOXLİVE profesyonel bir cilt bakım jeli, bünyesinde cilt ve cilt altı doku sağlığı için gerekli olan; tamamen doğal ürünlerden elde edilen vitamin, mineral ve eser elementlerle birlikte biyolojik aktif oksijen molekülü cilt altına taşımaktadır. Cilt yenilenmesini derinin alt kısmından başlayarak üst tabaka yani görünen yüzeye doğru gerçekleştirdiği için cildinizin sağlığını kalıcı olarak sağlayacaktır.

OZOXLİVE cilt altındaki kararsız molekülleri birleştirerek DNA’ların korunmasını sağlar, vücutta uygulandığı bölgede küçük damarsal dolaşımı arttırarak cilt altına yüksek oranda oksijen taşır. Dokulardaki hücresel bozulmayı önleyerek kansere kadar gidebilecek sürece başlangıç aşamasında müdahale edilmesini sağlar. Cilt altındaki iyi hücreyi koruyarak, kötü hücreleri öldürür. Ayrıca hücre yenileme, nemlendirici ve anti-septik yani mikrop öldürücü özelliklere de sahiptir.

OZOXLİVE; dolaşım bozukluğuna ve oksijen dolaşımının eksikliğine bağlı olarak oluşan tüm cilt ve cilt altı doku hasarlarında mantar, sedef, yatak yaraları ve enfeksiyon(iltihap)hastalıklarının önüne geçerek klasik tedavi yöntemleri ile birlikte ya da tek başına uygulanabilen, hasarlı bölgenin oksijen ihtiyacını karşılayan doğal bir üründür.

OZOXLİVE; içeriğinde bulunan ceviz yağından dolayı cilde homojen olarak uygulandığı takdirde cilt hücrelerini koruyarak bronzlaşma sağlar.

İçeriğini aktif oksijen(hareket halinde, canlı) ve doğal bitki özleri oluşturmaktadır. İçeriğini oluşturan anti aging(hücre fonksiyonuna zarar veren tüm etmenlere karşı alınan önlemlerin tümü) antiseptik(mikrop öldürücü) ve anti bakteriyel(mikrop üremesini engelleyen) özelliği ile mantar ve bakteriyel enfeksiyonlarda da kullanılarak tamamen insan sağlığına hizmet etmektedir.

OZOXLİVE biyolojik aktif bileşenlerden oluştuğu için doğal oksijen kokusu vardır. Doğal olduğuna en büyük kanıt ise kokusudur. Şimşek çakması sırasında meydana gelen kokunun aynısıdır. Havada oksijenin en yoğun bulunduğu an ise tam olarak bu andır. Doğallığını bozmamak adına içeriğine hiçbir esansiyel aroma(hoş koku) eklenmemiştir.

OZOXLİVE bir ilaç olmayıp tamamen doğal bir üründür, ısı farklılıklarından dolayı form değişikliklerine uğrayabilir. Böyle durumlarda ürünü kısa bir süre ılık su ya da avuç içinde tutarak tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. OZOXLİVE’ in kendine özgü kokusu doğada bulunan aktif oksijen kokusudur. Bilinen hiçbir yan etkisi olmayan OZOXLİVE oda sıcaklığında muhafaza edilir. Ürün Sağlık Bakanlığı onaylı olup, jelin etkinliği Yeditepe Üniversitesi tarafından tescillenmiştir.

OZOXLİVE profesyonel cilt bakım jelini cildinizi temizledikten sonra sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez düzenli olarak uygulayınız. Tüm cilt tipleri için uygun olup kullanımda farklılık göstermektedir. Göze temas ettirmeyiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir