Kategoriler
Ozonun Kullanıldığı Hastalıklar

Depresyon

Beyin hücreleri açısından oksijen son derece önemlidir. Beyin tüm fonksiyonları görmek üzere özellikle yoğun bir şekilde oksijen kullanır. Soluduğumuz hava ile vücudumuza giren büyük bir kısmını beynimiz tüketir. Beynimiz vücudumuzun ağırlığının yüzde 2.5’ini oluşturmasına rağmen aldığımız her soluktaki oksijenin yaklaşık yüzde 25’i beynimizce kullanılır. Beynimiz sonu gelmez bir şekilde bol oksijen tüketicisidir. Beynimize bir şekilde gerek stres, gerek sigara kullanımı, gerekse diğer nedenlerle oksijen yeterli bir şekilde gelmediği zaman fonksiyonları geriler, zindeliği azalır, vücut yönetimi sekteye uğrar. Ozon tedavisi ile beynimize bol bir şekilde gelen oksijen ile beyin hücrelerimizin metabolizması artar, hücreler canlanır ve tazelenir.  Sonuçta ozon-oksijen etkisi ile beynimizin yönettiği ya da beynimizde olup biten olaylarda düzelmeler olur. Ozon tedavisi, kişiye kendini iyi hissetme hali verirken, kişinin bedenen ve zihnen enerjik hissetmesine neden olur.

Ozon tedavisi alan hastalarımız, stresten ve sinirlilikten iyice uzaklaştıklarını ve uzun aylar boyunca yorgunluk nedir bilmediklerini ifade ederler.

Ozon tedavisi ardından strese yanıt tamamen normalleşirken, öğrenme, konsantrasyon, dikkat gibi beynimizin en önemli fonksiyonları hat safhada düzelir,  endişe hali ortadan kalkar, hafıza güçlenir, hormon bozukluğuna bağlı gelişmiş ritim bozuklukları varsa normale döner, uykusuzluk düzelir, sabahları kendilerini daha zinde hisseder Ozon tedavisi ile beyin hücrelerinin sağlıklı hale gelmesi sonucu beynin tüm faaliyetlerini de sağlıklı hale gelir. Ozon tedavisinden sonra bağışıklık sistemimiz de  güçlenir, varsa iktidarsızlık ya da kronik yorgunluk yakınmaları ortadan kalkar, depresyon ve panik ataklar geriler…

“Depresyon” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir