Kategoriler
Makaleler

Estetikte Ozon Tedavisi

Anti-Aging (yaşlanmayı yavaşlatma yeniden canlanma) Sağlıklı yaşlanmak ve yaşlılıkta sağlıklı olmak için yapılması gerekenler olarak anlamak anlamına gelir.Bacaklardaki kılcal damarlarda kan dolaşımın azalması nedeni ile gerekli oksijenlenmenin yerine getirilmemesi sellülitin oluşmasına sebep olmaktadır. Ozon tedavisi hücrelerin eneıji üretimini % 30- %40 arttırarak ve vücudun metabolizmasını hızlandırıp yağ ve karbonhidratların yakılmasını sağlayarak sellülitlerin tedavisinde etkili bir rol oynamaktadır. Ayrıca ciltte biriken yağ asitleri etkileşerek yağ zincirlerinin kırılma ve vücuttan atılmasına neden olur. Ozon tedavisi sellülitin geleneksel tedavisinden daha etkili olduğu kanıtlanmıştır.

Ozon tedavisi gittikçe artan bir şekilde estetik tedavide de kullanılmaktadır. Bilhassa, güneş

♦ Ayrıca ozon’un oksijen oranını yükselterek Anti-Aging (yaşlanma etkilerini azaltma) etkisi vardır. Yani vücuttaki toksik maddelerin zararlı etkilerinden koruyarak hücrelerin yeniden canlanmasını sağlar.

Ayrıca ozon saç dökülmesinin de engellenmesinde, akne tedavisinde ve zayıflamada da etkili olmaktadır.

? Ozon tedavisiyle, bazal metabolizmanın hızlanması neticesi 400-450 gr zayıflama mümkündür. Esas etki hastaya verilen diyet planı ve hastanın motivasyonudur. Bu süre zarfında vücuttaki atık ve toksik maddeler ozonun etkisiyle dışarı atılır.

Ozon tedavisinin insan vücudundaki yararlı etkilerini şöyle sıralayabiliriz;

1- Kan dolaşımını düzenler

2- İmmün sistemini .(bağışıklık sistemi) güçlendirir

3- Yan hücre yapımını destekler

4- Antibakteriyel, antivirütik ve antimykotik etkisi

6- Ağrı giderici etkisi

7- Detox etkisi

8- Yaşam kalitesini arttırma etkisi

9- Kendini iyi hissetme etkisi(ozon tedavisi gören kişiler kendilerini çok iyi, zinde ve sağlıklı

Ozon terapi sağlık açısından gerçek anlamda doğanın mucizelerinden biridir. Her sağlıklı insanın yaşamın negatif etkilerinden kendilerini korumak için ozonun bu sihirli ve mucizevi etkisinden faydalanması yaşamı için çok faydalı bir yatırımdır.bursa lazer epilasyon

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir