Kategoriler
Makaleler

Ozon Yağı İçeriği

Doktor ozon yağı içerisinde tamamen %100 doğal ozonlanmış zeytin yağı yer almaktadır.Doktor ozon yağı nasıl elde edilir?Yüksek derecede yoğunlaşmış olan medikal ozon gazının, belirli süre ve hızda; saf ve organik aynı zamanda asit derecesi düşük olan özel bir zeytin yağından geçirilmesi sonucu elde edilir. Doymamış olan yağ asitleri ozon ile reaksiyon göstererek, oksijen yönünden bol ve zengin aynızamanda bağışıklık sistemini harekete geçirmiş olan organik peroksitlere dönüşüm gösterir.

İdeal olarak nitelendirlen ozon yağı nasıl olur?

Kullanılmakta olan; %100 doğal olan ve asit derecesi %1 altında sızma zeytinyağı olmaktadır.

Ürünün kişiler üzerinde etkili olabilmesi için ozon miktarı oldukça önemli rol oynamaktadır. Belirli basınç ve süre zarfında ozonlama işlemi yapılmış olmalıdır.

Güneşten alacağı ışınlardan etkilenmemesi için koyu paket içerisinde yer almalıdır.

Cam şişe içerisinde bulunmalıdır. Plastik içerisinde yer almamalıdır.

Ozon yağı yan etkileri var mıdır?

Bilinmekte olan ve kişiler üzerinde herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Zeytin yağına karşı alerjisi olabilen kişiler dikkatli olmalıdırlar.

Ozon yağı saklama şekli nasıl olmalıdır?

DOKTOR OZON yağı stabil olmakta ve uzun yıllar boyunca etkisini kaybetmeden saklanabilmektedir. Aktif olarak kullandığınız dönemler içerisinde oda sıcaklığında, saklamak istediğinizde ise serin yerlerde muhafaza ediniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir