Kategoriler
Makaleler

Gençlik Aşısı Ozon

Ozon üç oksijen atomunun birleşiminden oluşan kimyasal bir bileşen ve aynı zamanda stratosferde yer alan en önemli gazdır. Renksiz olmakla beraber kendine has bir kokusu olan ozonun en büyük özelliği dezenfekte etme kabiliyetidir. Süper oksijen olarak da kabul gören Ozon (O3), iki atomlu normal atmosferik oksijenin (O2) çok yüksek enerji taşıyan bir şeklidir.1800’lü yıllarda bir sterilizasyon metodu olarak kullanılan Ozon Terapisi zamanla yaygınlaşmış, tüberküloz gibi ciddi hastalıkların tedavisinde kullanılmaya başlanmıştır.

Gençlik aşısı ozon ile yaşamınıza yıllar katarken yıllarınıza da yaşam katarsınız:
– Uyku problemini en aza indirmekte
– Hafızayı güçlendirmekte
– Vücuttaki yağ kitlesini azaltıp kas kütlesini güçlendirmekte
– Cinsel gücün yeniden kazanılmasını sağlamakta
– Şeker ve kolesterolün sabit tutulmasını kolaylaştırmakta
– Kemiklerimizin gücünü artırmakta
– Bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlamakta
– Cildi toparlamakta ve elastikiyetini artırmakta

Metabolizma hızınızın yavaşlaması ve kronik yorgunluk durumu !

Yoğun iş yaşamı ve stres, hareketsiz yaşam tarzı ve fazla kilolar çözülmesi zor görünen bir problemi ortaya çıkarmakta: Metabolizma hızınızın yavaşlaması ve kronik yorgunluk durumu!

Ozon Terapi, tüm vücut hücrelerine sunulan oksijen miktarını artırmakta, hücrelerin bu oksijenden maksimum düzeyde faydalanmalarını olanaklı kılmakta, vücudumuzdaki yağ oksidasyonunu (yakılmasını) arttırmakta, artan metabolik faaliyetler sonucunda da kalorilerin depolanmasını değil harcanmasını sağlamaktadır. Metabolizma hızı bir kez artmaya başladığında vücudunuzdaki yağ oranının hızla azaldığı görülmektedir ve artık kronik yorgunluktan, bitkinlikten ya da isteksizlikten artık bahsedilmemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir