Kategoriler
Botox Uygulamaları

Botox Koltuk Altı

Botox koltuk altı, el, ayak, gibi bölgelerde aşın terlemede sık kullanılıyor. Kullanılan teknik, daha değişik. Kaslarla burada ilgilenmiyoruz, ter bezlerine gelen aşırı uyarıyı azaltıyoruz. Enjeksiyonz cilt altına uygulanıyor. Koltuk altının fazla terlemesi ile hayatını sadece siyah beyaz kıyafetlerle sınırlandıranlara en büyük yardımı botox sağlıyor.

Terleme doğal bir olaydır.Fakat ter bezlerinin fazla çalışmasına bağlı olarak deri yüzeyine salınan terin artması kişinin günlük hayatını fazlaca rahatsız ediyor.Aşırı terlemenin en önemli nedenleri arasında stres , değişik ilaçlar, troid bezinin fazla çalışması , menopoz , hipo glisemi , obezite yer alır.Terleme kol altında fazla olduğunda beraberinde kokuya da sebep olabilir. Sosyal ve psikolojik  durumu hayatı negatif yönde etkilediği ortadadır. Antiperspirant kullanılmaktadır fakat terleme fazla olduğunda yeterli gelmemektedir.

Botox tedavisi ter bezlerini çalıştıran sinirlerin faaliyetlerini azaltarak terlemeyi azaltır. Ortalama 15 – 20 dakikada kolayca uygulanır.8-10 ay etkisi devam eder.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir