Kategoriler
Rehber

Ozon Tedavisi Malatya

Malatya, Türkiye’nin Malatya ilinin merkez ilçesi.Şehrin en meşhur meyvesi kayısıdır. Kayısı ayrıca şehrin en önemli geçim kaynağıdır.[2] İki adet organize sanayi bölgesi bulunmaktadır. Şehrin tekrardan gelişme dönemi 2004’ten sonra başlamıştır. İl plaka kodu 44’tür.[3] 11.11.2012 tarihinde TBMM’de kabul edilen Büyükşehir Yasası ile Malatya, Büyükşehir statüsüne kavuşmuştur.Malatya; Doğu Anadolu Bölgesi’nin Yukarı Fırat Havzasında ve Adıyaman, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Van çöküntü alanının güneybatı ucunda yer almaktadır. Çevresini doğuda Elazığ ve Diyarbakır, güneyde Adıyaman, batıda Kahramanmaraş, kuzeyde Sivas ve Erzincan illeri çevirir.

İl topraklarının yüzölçümü 12.313 km2 olup,35 54′ ve 39 03′ kuzey enlemleri ile 38 45′ ve 39 08′ doğu boylamları arasında kalmaktadır. Malatya, Sultansuyu ve Sürgü çayı vadileri ile Akdeniz’e, Tohma Vadisi ile İç Anadolu’ya, Fırat Vadisi ile Doğu Anadolu’ya açılarak bu bölgeler arasında bir geçiş alanı oluşturur.

 

 

malatya ozon tedavisi yapan hastaneler, malatya ozon tedavi merkezi, malatya ozon tedavi merkezleri, malatya ozon tedavi fiyatları, malatya ozon tedavi, malatya ozon terapi merkezi, malatya ozon terapi merkezleri, malatya ozon terapi fiyatları, malatya ozon terapi

 

 

Kadın, Bursa Seo, Bursa Lazer Epilasyon, Bursa E-Ticaret, Bursa E-Ticaret Uzmanı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir