Kategoriler
Botox Uygulamaları

Alın Kırışıklıkları

Alın bölgesindeki kırışıklık tedavisinde en etkili yöntem botox ( botoks) uygulamalarıdır. Ufak kaslarının hareketine bağlı olarak ortaya çıkan alın bölgesindeki kırışıklar botoks tedavisine son derece iyi cevap vermektedir. Botoks alın kırışıklarını giderebilen en iyi yöntemlerden birisidir. Fakat botoks bir maskeleme yöntemidir, anti – aging yöntemi değildir. Cildinizi iyileştirmez. Botoks bir estetik müdahaledir.

Alın çizgileri azaltmakta kullanılır botoks  kolay ve güvenilir bir yöntemdir. İlaç istenilen bölgelerde kas içine enjekte edilerek kaslarda gevşemeyi ve kasların üzerindeki kırışıklarda düzleşmeyi sağlar. Alın kırışıklıkları için ilacın etkisi 3-7 gün içinde tam olarak oturur. Ortalama etki süresi 4-6 aydır.ozonterapi.org

Hastalarımız botox uygulaması sonrası mimik kaslarının tamamen felç olmasını istememektedir. Bu etkiyi sağlamak için, uygun dozlarda ve aşamalı botox enjeksiyonu uygulayarak, yüz mimik kaslarında kısmi felci sağlayabiliyoruz. Botosk sık bilinen kullanım alanlarının dışında, son zamanlarda uygun dozlarda, boyun, dudak üstü, dekolte ve yanak bölgesinde ki ince kırışıklıklara uygulanmaktadır.

“Alın Kırışıklıkları” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir