Kategoriler
Makaleler

Major Terapi

Majör Otohematerapi olarak da adlandırılan majör terapi,  hastanın kendi bedeninden alınan kana medikal ozon gazı enjeksiyonu yapıldıktan sonra, tekrar aynı kanaldan verilmesi suretiyle yapılıyor. Toksinlerin atılması, dokuların yenilenmesi, bağışıklık ve dolaşım sisteminin güçlenmesi amacıyla yapılan ve bedene çok fazla fayda sağlayan ana ozon terapi yöntemidir. Kan alındıktan sonra bir süre ozonun kanla homojen bir kıvama gelmesi için beklenir. Bu süre zarfında kanın bir nevi demlendiğini, kanın çok daha parlak ve kırmızı renge dönüştüğünü gözlemleyebilirsiniz.  Majör Otohematerapi aslında Ozon Terapinin daha geniş bağlamda tanımlanması için kullanılan bir terimdir.
Alınan kan ozonla birleştirdiğinde içinde bulunan patojenlerden arındırılmış olur ve tekrar hastaya enjekte edildiğinde ise otojen bir etki yaratarak yani bir nevi kendi aşınışını üreterek, nüfuz etmesi sağlanır.
Majör Otohematerapi bu doğrultuda, çok sıkı protokollere sahip, tıbbı bir işlem olduğunu söylemeliyiz. Eğer majör tedaviden olumlu yanıtlar almak istiyorsanız, mutlaka konusunda uzman bir klinikte tedavi olmanızı öneriyoruz. Estetik International Sağlık Gurubu kliniklerinde uygulanan majör terapi mevcut yapılan tedavilerinizin önüne geçmeden kümülatif bir fayda sağlamanıza yardımcı olacaktır.
Majör terapi sayesinde gençleşerek 18 yaşındaki birinin enerjisine kavuşabilirsiniz.  İktidarsızlık, stres, kanser, kronik yorgunluk, unutkanlık, ülser, mantar hastalıkları, romatizmal ağrılar, obezite, kabızlık, astım, Alzheimer gibi pek çok hastalığın tedavisinde majör terapi kullanılabilir.

“Major Terapi” için 12 yanıt

Ozon tedavisinin dolaşım bozukluklarındaki başarısı yapılmış bir çok sayıda bilimsel çalışma ile kanıtlanmıştır.

Ozonun eklem içi enjeksiyonu (intra artikuler yolla ozon verilmesi); adından da anlaşılacağı gibi ozon gazı (Uzman doktor tarafından), yavaşca eklem içine enjekte edilir.

Ozon tedavisinin dolaşım bozukluklarındaki başarısı yapılmış bir çok sayıda bilimsel çalışma ile kanıtlanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir